#pagi yg hening

Assalamualaikum,.


*gambar xde kne mgene.. tp sweet kan.. heheheehe

cehh tajok xley bla.. "pagi yg hening".. ape ke hey ny una oii.. hahaha..
bukan nye ape tajok pagi tp skrg da petang nk msok mlm da.. hihi.. actually bkn ape lah kan.. kejadian ni berlaku pg td. tp oleh krn dak2 umh ak ni batak n lptop ak yg comel ag elegance ni, tu yg hajat nk mgapdate tertangguh.. HAHA...

ok la berbalik pd cite asal ok.. haha.. di pg yg hening, ak duduk2 cm bese la.. smbil membaca novel yg bertajok #baju pengantin mak andam.. walaupon ak da bace novel tu msok x ke2.. hahahaa.. 
KAN BES LAU AKU DPT MENUNGGANG KUDA DI PERSISIRAN PANTAI WITH MY MR.RIGHT DI HARI PERSANDINGAN KITA !!..
hahaa.. itulah dy bnde nye.. wlu novel yg ak bace xde kne mgene n ape yg aku tingin kan..  ap kate org tua2.. jauh panggang dr api.. HAHA..

tp btl aku ckp, if ak da besa nnt,. eh! skrg xbesa ag ke una..!! hahaha.. aku tingin sgt2 nk blaja tunggang kuda, xpon mr,right ak la yg bwk kn aku nek kuda kat tepi pantai tu kankankan... mst sweeeeeeeeeeeet kan..
owhhh xsabar rasenye nk lalui saat tu.. haha.. ak xberangankankankan.. haha..
ak akn pastikn angan2 ak ni jd knyataan taw... 

so jz wait n see ye uallzzz... hahaha... 
* pesanan ikhlas dr si gadis comel buat si jejaka ensem (mr.right) ak.. pg blaja kursus tunggang kuda skrg!! t sng nk bwk sy nek kuda tepi pantai di hari persandingan kita... hahahahaha.. #gelaktergolekgolek



*puas aku men SEARCH2.. dpt la gak pic ni walau pon xbape kne n tema yg aku nk kan.. hahaha.. but ok la dr xde.. kude putih yg pntg tu... heeheheh

No comments: